Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

Iznajmljivanje auta Dortmund Airport

Iznajmljivanje auta Dortmund Airport

Iznajmljivanje auta Dortmund Airport. Dortmund je prekrasan grad u Njemačkoj. Grad tranzicije razvio se od industrijskog grada do suvremenog i kozmopolitskog grada. Međutim, Dortmund je poznat u Europi kao inovativan položaj u pogledu tehnologije. Idealno je unajmiti automobil u zračnoj luci Dortmund kako biste istražili grad po vlastitom putu. 

Postoje razne međunarodne i lokalne tvrtke za iznajmljivanje automobila koje rade na vašem mjestu.  Međutim, možete koristiti Carhire121 kako biste usporedili cijene i pronašli najbolju ponudu za svoje potrebe u zračnoj luci. 

Postoje razna mjesta za otkrivanje u Dortmundu uz pomoć automobila. Evo nekoliko mjesta za posjet:

Dortmund

Grad Dortmund je poznat po kupnji s miljama trgovina koje prodaju sve od odjeće, medija i knjiga do nakita. Međutim, njihov trgovački centar Their-Gallerie prvi je trgovački centar ovog grada. 

Trebat će vam oko 10 do 15 minuta da stignete u centar grada od glavne zračne luke. Međutim, morat ćete pokriti udaljenost od 12.5 km putem B1. 

Nije lako parkirati automobil u središtu grada. Međutim, morat ćete platiti za parkiranje automobila. 

Dizeldorf

Düsseldorf je prekrasan grad koji ima starogradsku jezgru (Alstadt).  Međutim, svaka zgrada u ovom gradu je bar i tu su razni prekrasni restorani i bistroi u ovom gradu. Možete kušati hranu iz cijelog svijeta. 

Trebat će vam oko sat i 20 minuta da stignete u Düsseldorf iz glavne zračne luke. Međutim, morat ćete pokriti udaljenost od 84.7 km preko B1, A1, A46 i B8. 

Nudi veliki parking u gradu. Međutim, morat ćete platiti naknadu za parkiranje automobila na ulici. Pa, besplatni parking mjesta dostupni su na periferiji grada. 

Esen

Ima puno toga za vidjeti i raditi u Essenu. Međutim, Essen nudi bogatu povijest oko rudarske industrije. Bio je važan grad u regiji Ruhr Njemačke. 

Trebat će vam oko 40 minuta da stignete u Essen iz glavne zračne luke. Međutim, morat ćete pokriti 47 km udaljenosti preko B1 i A40. U ovoj regiji postoje različita parkirna mjesta. Međutim, morat ćete platiti naknadu za parkiranje automobila u ovom gradu. 

Keln

Više informacija

Iznajmljivanje automobila Menorca
Auto Draft
usporediti najam automobila najam Bristol Airport
usporediti najam automobila za iznajmljivanje Auckland Airport
cartrawler Najam automobila Cork Airport
Trebate najam automobila
Najam automobila zračna luka Kuantan
cartrawler Najam automobila Malta
najam automobila najam Hartsfield Jackson Airport
Najam automobila Hamburg Airport
usporedite najam automobila najam Fort de France zračne luke
najam automobila za najam Seattle Tacoma Airport
usporediti najam automobila Washington Dulles Airport
Iznajmljivanje auta Ronneby Airport
usporediti najam automobila Victoria Airport
usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport
usporediti najam automobila najam London Stansted Airport
usporedite najam automobila najam Beauvais Airport
usporedite najam automobila Najam Aberdeen Airport
Najam automobila 3000

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke