Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

Iznajmljivanje auta Penang Airport

Iznajmljivanje auta Penang Airport

Iznajmljivanje auta Penang Airport. Otok Penang s obale Malezije poznat je po prekrasnim plažama, ukusnoj kuhinji i nevjerojatnoj kulturnoj mješavini. Ako dolazite u zračnu luku Penang, idealan je za najam automobila. Međutim, sada možete usporediti cijene s Carhire121 kako biste dobili najbolju ponudu najma automobila u zračnoj luci Penang. Najam automobila će vam pomoći da istražite ovaj prekrasni otok prema vlastitim tempom. Imat ćete potpunu slobodu kretanja lako. 

Postoje razne međunarodne i lokalne tvrtke za najam automobila koji rade u zračnoj luci Penang. Stoga je idealno usporediti cijene s Carhire121 i dobiti najbolju ponudu za najam automobila. Carhire121 će Vam pomoći da usporedite i pronađete najbolju ponudu za najam automobila za svoje potrebe. 

Postoje razna mjesta za otkrivanje na ovom području, a neki od njih su:

George Town

George Town glavni je grad otoka Penang. Ovaj grad održava prekrasnu atmosferu. George Town nudi bogatu kulturnu mješavinu s kineskom, muslimanskom, indijskom i europskom povijesti. Međutim, također nudi prekrasnu kuhinju i arhitekturu iz različitih kultura. Također možete uživati ​​u nekim iznimnim uličnim jelima i živahnim noćnim tržištima. Međutim, možete i jahati na uspinjaču prema vrhu Penang Hill. 

Trebat će vam oko 30 minuta da stignete u George Town iz zračne luke Penang. Međutim, možete iskoristiti rutu 6 prema sjeveru i istoku. Neki od uličnih parkirnih mjesta naplaćuju naknadu za parkiranje automobila. 

Nacionalni park Penang

Nacionalni park nudi lijepe plaže, kao i tropske prašume. Nudi obilje vrsta divljih životinja i neke mogućnosti planinarenja. Međutim, posjetitelji također mogu uživati ​​u ribolovu, promatranju ptica, sunčanju ili šetnji krovićima na jednoj od pješčanih plaža. Možete se poslužiti brodom ili stopalom kako biste stigli do svog odredišta. 

Trebat će vam oko 1 sat da stignete u Nacionalni park iz zračne luke Penang. Međutim, vozači mogu iskoristiti rutu 6 prema sjeveru i zapadu. 

Batu Feringghi

Batu Feringghi je jedno od najpoznatijih plaža u Maleziji. Međutim, nudi užurbano mjesto s bijelim, lijepim palme i pješčanim plažama. Posjetitelji također mogu uživati ​​u lijenom danu na plaži ili se kupati na noćnom tržištu. Međutim, također možete uživati ​​u sportovima na vodi. 

Trebat će vam oko sat vremena da stignete na Batu Feringghi iz glavne zračne luke. Međutim, možete iskoristiti rutu 6 prema sjeveru i istoku. Na obali se nalaze razna velika odmarališta koja nude gostima parkiralište. Međutim, parking je dostupan i kod svih velikih atrakcija. 

Kuantan

Više informacija

usporediti najam automobila najam Montpellier Méditerranee Zračna luka
Najam automobila Malta zračna luka
usporediti najam automobila najam Sofija zračne luke
Osiguranje za najam automobila
usporediti najam automobila najam London Stansted Airport
Najam automobila Manchester
usporediti najam automobila Jersey Airport
Iznajmljivanje auta zračne luke Kuala Lumpur
usporedite najam automobila Ponta Delgada Airport
jeftini najam automobila Antalya Airport
usporedite najam automobila Gold Coast Airport
usporedite jeftini najam automobila Alicante
cartrawler Najam automobila Jersey
najam automobila najam Denver Airport
cartrawler Iznajmljivanje automobila Dublin Airport
cartrawler Najam automobila Leeds
usporediti najam automobila Najam Leeds Bradford Airport
najam automobila za najam Zračna luka San Francisco
najam automobila Blackbush zračna luka
usporediti najam automobila madrid zračne luke

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke