Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

Najam automobila Stockholm Airport

Najam automobila Stockholm Airport

Najam automobila Stockholm Airport. Možete rezervirati najam automobila u zračnoj luci Stockholm Arlanda i odnijeti put do prekrasnog početka. Neće se morati oslanjati na javni prijevoz ili taksije. Sve što trebate učiniti je rezervirati najam automobila online s Carhire121 i jednostavno zgrabite ključeve vašeg najam automobila i započeti istraživati ​​Švedsku. 

Postoje različite lokalne i međunarodne tvrtke za iznajmljivanje automobila koje rade u zračnoj luci Stockholm. Stoga je idealno rezervirati auto online s Carhire121 i stići do odredišta u stilu. Možete usporediti cijene s Carhire121 kako biste pronašli najbolje automobile za najam posla za vaše potrebe. 

Stockholm

Stockholm je kozmopolitski čist i posve cool grad. A Stockholm je glavni grad Švedske i prekrasan je izbor za gradske praznike. Nudi 14 otoka kao i 50 mostova. Međutim, ovaj je grad mini verzija obližnjeg arhipelaga u Stockholmu s gotovo 24 tisuće otoka. 

Trebat će vam oko pola sata da stignete u Stockholm iz zračne luke Stockholm. međutim, morat ćete platiti za parkiranje automobila u središtu grada. Međutim, ako planirate ostati u gradu, onda je idealno rezervirati hotel koji nudi parkiralište za svoje goste. 

Uppsala

Uppsala je živahni i povijesni grad. Međutim, tu je najveća katedrala u Švedskoj i dva sveučilišta. Nudi prekrasan noćni život, kao i mjesto za uzimanje zalogaja za jesti. No, nudi i neke kulturne atrakcije. Postoji masivna sveučilišna knjižnica s više od pet milijuna knjiga uključujući bibliju od 6th st.

Trebat će vam oko pola sata da stignete u Uppsala iz glavne zračne luke. Međutim, morat ćete platiti za parkiranje automobila u gradu. 

sigtuna

Sigtuna je najstariji grad u Švedskoj. Međutim, nudi bogatstvo arheoloških nalazišta koja datiraju iz razdoblja Vikinga. Također je poznato mjesto za sportove na otvorenom. Možete uživati ​​u planinarenju, plivanju i brdskom biciklizmu tijekom ljeta. Međutim, zima je idealna za klizanje na ledu i nordijsko skijanje. 

Do zračne luke Sigtuna stići će oko 15 minuta. Međutim, besplatno je parkiranje u centru grada, kao i mnogi hoteli koji nude parkiranje za goste. 

Ronneby

Više informacija

Iznajmljivanje automobila zračna luka Paphos
Iznajmljivanje auta Luqa Airport
Najam automobila i najam automobila
Auto Draft
Iznajmljivanje auta Nadi Airport
Najam automobila Bologna zračna luka
Iznajmljivanje automobila Tegel Airport
usporediti najam automobila najam Pointe a Pitre Airport
Iznajmljivanje auta Manila Airport
Auto Draft
cartrawler Najam automobila Jersey
najam automobila za najam Zračna luka San Francisco
usporediti najam automobila najam Biarritz Airport
proračun najam automobila Edmonton Airport
proračun najam automobila Minneapolis Airport
Iznajmljivanje automobila Donald Sangster International Airport
usporedite najam automobila Gold Coast Airport
jeftini najam automobila zračne luke Almeria
cartrawler Rent a car StanSted zračne luke
Iznajmljivanje automobila Karlstad Airport

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke