Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

usporediti najam automobila Cairns Airport

usporediti najam automobila Cairns Airport

Najam Jeftini Car At Cairns Airport

usporediti najam automobila Cairns Airport. Zračna luka Cairns nalazi se u Queenslandu, u Australiji, a poznata je kao ulaza u Veliki koraljni greben. Ovdje možete pronaći neke od najboljih plaža u Australiji, živahni grad Cairns i Daintree Rainforest. Mnogi turisti, usporedite cijene za najam jeftinog automobila u zračnoj luci Cairns. 

Gdje Najam automobila u Cairnsu

Možete unajmiti jeftin automobil iz Avis, Thrifty, Europcar, Budget, Redspot i Hertz iz zračne luke Cairns. Također možete pronaći auta za iznajmljivanje automobila u dvorani dolazaka terminala i terminala 2. I možete pronaći automobile na parkiralištu terminalu 2. 

Vožnja oko zračne luke Cairns

Zračna luka je povezana sa sjeverom Queensland i Cairns od strane Captain Cook Highway. Međutim, cestovni izleti su popularni na ovom području, a regionalna cesta može biti vrlo zauzeta tijekom rush sati i nakon dolaska letova. 

Dolazak na odredište

Evo nekoliko popularnih odredišta za posjetitelje Queenslanda. Na te odredišta možete lako doći iz Zračne luke. 

Iznajmiti automobil

To je živahni grad koji se usredotočuje na turizam. Uistinu možete uživati ​​u prirodi s brojnim plažama, pješačkim stazama i nacionalnim parkovima. Međutim, možete dobiti jednostavne pogone na Mount Hypipamee i Great Barrier Reef. 

usporedite najam automobila u zračnoj luci

Na ulici parking je dostupan u cijelom gradu koji će vas koštati oko $1.20 po satu. Međutim, postoje stroga ograničenja i nakon vašeg parkiranja, trebali biste premjestiti automobil iz parkirališta. Ne možete platiti za daljnje parkiranje ili se preseliti u drugu uvalu unutar tog područja. 

Ako vam je potrebna parkirna mjesta već duže vrijeme, na raspolaganju vam je parkirališta izvan gradske ulice u cijelom gradu. 

Port Douglas

Ovo je mjesto prirodne ljepote i idealna je baza za one koji idu prema Velikom koraljnom grebenu. Ova 4 milja plaža jedna je od najboljih australskih plaža i glavna atrakcija grada. 

Trebat će vam oko 60 minuta da stignete u Port Douglas iz Zračne luke. Morat ćete pokriti 66 km putem Autoceste Captain Cook. Međutim, tijekom vožnje duž obale ćete doživjeti šumski krajolik s jedne strane i Koraljno more na drugoj strani. Ovo je prekrasna vožnja s prekrasnim pogledima. 

Lako je pronaći parkiralište na plaži s brojnim besplatnim parkiralištima na raspolaganju. 

Palm Cove

To je mirno selo koje nudi opuštanje u tropskom okruženju. Ovdje možete uzeti izletnike s kišnih šuma i opustiti se na plaži. Postoji mnogo obližnjih otoka za vodene sportove. 

Trebat će vam oko 30 minuta da stignete u Palm Cove iz zračne luke Cairns. Morat ćete pokriti 26 km preko National Route 1 i Captain Cook Highway. 

Parkiralište je dostupno uz plažu s parkiralištem na sjevernom kraju. Mnogi hoteli imaju besplatno parkiralište. 

Dakle, ne zaboravite usporediti cijene i unajmiti jeftin automobil tijekom posjeta. 

usporediti najam automobila Cairns Airport

usporediti najam automobila Cairns Airport

Više informacija

Španjolski najam automobila
usporediti najam automobila najam Cardiff zračne luke zračne luke
cartrawler Najam automobila Inverness
cartrawler Najam automobila Nottingham
Iznajmljivanje auta Flandrija Airport
usporediti najam automobila najam Nantes Airport
Iznajmljivanje auta Plaisance Airport
Iznajmljivanje automobila Karlstad Airport
Auto Draft
Usporedba najam automobila
usporediti najam automobila najam Paris Orly Airport
usporediti najam automobila najam Belfast City Airport
Iznajmljivanje automobila Pisa Airport
Iznajmljivanje automobila u SAD-u
usporediti najam automobila Victoria Airport
Iznajmljivanje auta Luqa Airport
Iznajmljivanje auta Ronneby Airport
najam automobila najam Montréal Airport
Iznajmljivanje auta Australija
cartrawler Najam automobila Jersey

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke