Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

usporediti najam automobila Gvinejska zračna luka

usporediti najam automobila Gvinejska zračna luka

Najam Jeftini automobil u zračnoj luci Guernsey

To je mali otok koji ima veliku cestovnu mrežu.Međutim, idealno je usporediti cijene za najam automobila u zračnoj luci Guernsey.Unajmljivanje automobila pomoći će vam posjetiti sve glavne znamenitosti otoka.Možete započeti putovanje s web stranica Drugog svjetskog rata do 27 različitih zaljeva koji dodaju ljepotu Guernseyjeve obale.

Vožnja oko zračne luke Guernsey

Nema potrebe brinuti se o udaranju prometne autoceste tijekom zauzetih sati.Ceste u Guernseyju su male, čak i ceste oko zračne luke su male. Mogu biti jako zauzet, ali ne prebrzo.Ograničenja brzine su samo 35mph na selu.Međutim, to je 25 km / h u gradovima i selima.

Dolazak na odredište

Dali smo sve potrebne informacije o najpoznatijim gradovima u Gvinejsu.Također smo pružili informacije o tome gdje parkirati automobil po dolasku.Većina hotela u Guernseyu ponudit će park za goste, no najbolje je potvrditi prije rezervacije.

St Peter Port

Nudi suvenirske zgrade, zelene vrtove i kamene ulice. To su značajke koje čine brdoviti St Peter Port jedan od najatraktivnijih i najslavnijih europskih lučkih gradova. 

Trebat će vam oko 12 minuta da stignete u St.  Peter Port iz zračne luke Guernsey. Međutim, parking je besplatan, ali vam je potreban plavi parkirni disk u nekim dijelovima grada. Trebalo je već biti u vašem automobilu. Ne zaboravite to provjeriti prije odlaska iz zračne luke. Možete postaviti datum i vrijeme sata kada ste na odredištu. Međutim, protuzakonito je postaviti sat u pogrešno vrijeme ili ga odmoriti bez pomicanja vašeg automobila. 

St Sampson

Gurnsey ima prekrasan gradić luke koji čini izvrsnu bazu za istraživanje sjevera Guernseyja. I nudi izvrsne golf terene i prekrasne pješčane plaže. 

Trebat će vam oko 18 minuta da stignete u St.  Sampson iz zračne luke Guernsey. Međutim, pravila parkiranja isti su kao i Sveti Petar. U gradu se nalazi besplatno parkiralište. Ako se nađete u području diska, morat ćete postaviti disk za parkiranje točno u određeno vrijeme. 

Vazon

To je dom britanske najčišće plaže. Vezon je idealno mjesto za ljubitelje plaže i golfa. 

Trebat će vam samo 10 minuta da stignete u Vazon iz zračne luke Guernsey. Međutim, parking je besplatan, ali postoje neke zone diska. 

Dakle, ne zaboravite unajmiti jeftin automobil kada planirate obilazak Guernseyja. 

usporediti najam automobila Gvinejska zračna luka

Više informacija

usporediti najam automobila Gvinejska zračna luka

jeftini najam automobila Baltimore Washington Airport
najam automobila najam Calgary Airport
usporediti najam automobila najam Southampton Airport
Iznajmljivanje auta Larnaca Airport
Iznajmljivanje auta Luqa Airport
Zašto trebate Usporedi Najam automobila 121 Usluge
Najam automobila Francuska
Iznajmljivanje automobila zračna luka Catania
usporediti najam automobila Melbourne Airport
upravljati najam automobila najam rezervacije carhire121
usporedite najam automobila Darwin Airport
Auto Draft
Najam automobila Cologne Airport
Najam automobila Ostend zračna luka
Iznajmljivanje automobila Cipar
Iznajmljivanje auta Angelholm Airport
Iznajmljivanje auta Ronneby Airport
Iznajmljivanje auta Sorrento Airport
Iznajmljivanje auta Isle of Man
cartrawler Najam automobila Lisabon Zračna luka

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke