Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

usporedite najam automobila najam Beauvais Airport

usporedite najam automobila najam Beauvais Airport

najam automobila 121 blog

Više informacija

Iznajmljivanje automobila u zračnoj luci Beauvais

Zračna luka Paris Beauvais nalazi se u središtu grada Pariza i nudi jednostavan pristup regiji Picardy u Francuskoj. Međutim, također nudi jednostavan pristup glavnom gradu zemlje. Idealno je usporediti cijene i najam automobila iz zračne luke Paris Beauvais. Omogućit će vam istraživanje regije u vlastitom ritmu i dolazak na turističku stazu. 

Postoje razni međunarodni i lokalni tvrtke za iznajmljivanje automobila koji rade u zračnoj luci.Možete istražiti različite automobile kako biste pronašli najbolji automobil za svoje potrebe s Carhire121. Lako je usporediti cijene kako biste dobili najbolju ponudu za najam automobila s Carhire121. 

Postoje razna mjesta za otkrivanje na ovom području s rent a car, a neki od njih su:

 

Pariz

Pariz je mjesto koje je prepuna atrakcija poput Eiffelovog tornja, Slavoluka, Louvrea i katedrale Notre Dame. Turisti mogu krenuti prema stubama Montmartrea. Međutim, možete i šetati Seinom ili uživati ​​u showu na Moulin Rougeu. Pariz je glavni grad Francuske i ispunjen je izvrsnim trgovinama, noćnom životu i restoranima. 

zakupiti najam automobila najam Beauvais Airport

Trebat će vam oko 70 minuta da stignete u Pariz iz zračne luke Paris Beauvais. Međutim, možete iskoristiti A16 na jugu kako biste stigli na odredište. Unutarnji i vanjski prstenasti putovi oko Pariza lako se kreću i izbjegavaju najgore prometne gužve u gradu. 

usporediti najam automobila najam Beauvais Airport avis najam najam automobila

usporedite najam automobila najam Beauvais Airport

Dostupni su različiti parkirališni prostori širom grada i morat ćete to platiti. 

Chantilly

Chantilly je na periferiji Pariza. Međutim, poznat je kao dom Chantilly vrhnje i za impresivan dvorac. Turisti mogu lutati oko dvorca i istražiti više o zgradi i povijesti ove regije kroz arheološke ostatke, stare rukopise i umjetničke radove. Međutim, tu su i prekrasni vrtovi koji okružuju dvorac. 

 

Trebat će vam oko 40 minuta da stignete u Chantilly iz zračne luke Paris Beauvais. Možete koristiti D901 na jugu kako biste stigli na odredište. Lako je parkirati automobil u dvorcu, a ovaj mali grad ima i mnoga parkirna mjesta. 

Laon

Laon je poznati povijesni gradić na sjeveroistoku Pariza. Nudi spektakularnu gotičku katedralu. Međutim, ostale atrakcije ovog grada uključuju uspinjaču i staru srednjovjekovnu bolnicu i gradski muzej. Sve zgrade u gradovima gotovo su izgrađene tijekom 12th i 18th stoljeća.Dakle, tu je puno prekrasnih arhitekture vidjeti u ovom gradu. 

Trebat će vam oko sat i 40 minuta da stignete u Laon iz zračne luke Paris Beauvais. Međutim, možete koristiti N31 i N2 da biste stigli na odredište. Najbolje je parkirati automobil u novom gradu jer su ulice starog grada uske, vijugave i strme, s vrlo malo prostora. 

Najam automobila u Alicanteu
carhire 121 korisničku podršku
jeftini najam automobila Ronald Reagan Washington Airport
tegljač Malaga Airport
usporedite jeftini najam automobila Španjolska
usporediti najam automobila iznajmljivanje Bastia Airport
usporediti najam automobila najam Varna Airport
usporediti najam automobila najam Liverpool Airport
usporediti najam automobila najam London Stansted Airport
Lax Airport iznajmljivanje vozila
Osiguranje za najam automobila
najam automobila zračna luka Murcia
Iznajmljivanje auta Halmstad Airport
Iznajmljivanje auta Luqa Airport
Najam automobila Napuljska zračna luka
usporediti najam automobila najam Manchester Airport
Najam automobila zračna luka Kuantan
usporedite najam automobila Phoenix Airport
proračun rent a car Ottawa Airport
usporedite najam automobila najam Toulouse Blagnac Airport

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke