Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport

usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport

Iznajmljivanje automobila u zračnoj luci Tahiti Faa'a

usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport. Ako dolazite u zračnu luku Tahiti Faa'a za vaš sljedeći odmor, onda ste na pravom mjestu gdje ćete doživjeti zadivljujuću tirkiznu vodu, ljuljanje palmi, bijele pješčane plaže i mnoge druge značajke. Doživjet ćete prirodne ljepote rezervirajući odmor na francuskom polinezijskom otoku Tahiti. Možete usporediti cijene za iznajmljivanje auta u zračnoj luci Tahiti kako biste iskoristili svoje putovanje. 

Također možete provesti dane šetnjom uz plaže, jedući lokalnu hranu, posjetiti tržnice. Ovo će biti blagdan koji ćete uvijek zapamtiti. 

Postoje razni međunarodni i lokalni tvrtke za iznajmljivanje automobila koji rade u zračnoj luci.Zato uštedite svoje vrijeme i energiju rezervacijom najma automobila unaprijed, čak i prije slijetanja u zračnoj luci. To je stvarno jednostavno rezervirati auto online s Carhire121. 

Pregled Fa'a'a Internationala

Zračna luka Tahiti Faa'a u Pape'eteu nudi osnovne sadržaje za putnike koji su restorani, dućani i prodavaonice suvenira. Međutim, možete uživati ​​u besplatnom bežičnom internetu 15 minuta, ali morate platiti nakon toga. Možete krenuti prema domaćem terminalu kako biste dobili ključeve vašeg najma automobila od dobavljača. Također možete pokupiti vaš automobil iz grada, ali je idealan za pokupiti vaš automobil u zračnoj luci. 

usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport

Vožnja najam automobila u Pape'eteu

To je divno vozilo na otoku u Tahiti. Morate ga usporiti i uživati ​​u vožnji. Putovanje oko ovog otoka bit će nezaboravno za vas. Duga je samo 120 km, a ovaj otok nudi predivan izlet. 

Tahiti International udaljen je samo 9 kilometara od rive Pape'ete. Možete krenuti prema jugozapadu od zračne luke, a zatim krenuti lijevo na kružnom toku. Možete slijediti cestu uz obalu kako bi stigli u Ave du Prince Hinoi. To je glavna ulica koja vodi ravno u Pape'ete. 

Više informacija

Vozači u francuskom Polineziju voze s desne strane. Međutim, ograničenje brzine u urbanim područjima iznosi 40 km / h, a na otvorenim cestama ograničenje brzine iznosi 80 km / h. Nema potrebe za međunarodnom vozačkom dozvolom za vožnju u francuski Polinezija. Međutim, možete koristiti svoju domaću licencu za vožnju. 

najam automobila 121 blog

usporedite najam automobila Tahiti Faa'a Zračna luka cartrawler rent a car najam automobila najam avis najam automobila rent a car Najam automobila Tahiti Faa'a Airport

usporedite najam automobila Najam automobila Tahiti Faa'a

Iznajmljivanje automobila Španjolska
Iznajmljivanje auta Hamrun Airport
usporedite najam automobila najam Fort de France zračne luke
usporedba najam automobila
Iznajmljivanje auta Ercan Airport
usporediti najam automobila najam Tahiti Faa'a Airport
cartrawler vroom Iznajmljivanje automobila Australija
usporediti najam automobila najam Pointe a Pitre Airport
Iznajmljivanje auta Norman Manley Airport
cartrawler Najam automobila Heathrow Airport
cartrawler Najam automobila Mallorca
Iznajmljivanje automobila Kreta
Iznajmljivanje automobila Belfast
Najam automobila u Las Vegasu
usporedite najam automobila Darwin Airport
usporedite najam automobila Bale Mulhouse Airport
Najam dolara
jeftini najam automobila Midway Airport
Auto Draft
Iznajmljivanje automobila Cipar

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke