Plaćate samo kada sakupite vaše vozilo ...  Kanarski otoci od €6...Spain od € 7 ...  Portugal od € 8 ...  Italija od € 9 ...  UK od € 10 ...  Grčka od € 11 ...  Južna Afrika od € 11 ...  Cipar od € 13 ...  UAE od € 13 ...  Nizozemska od € 15 ...  Njemačka od € 17 ...  Turska od € 18 ...  Francuska od € 23 ...  Švicarska od 23 € ...  SAD od 30 € ...  Australija od 32 €

najam automobila 121 otkazati vaš najam automobila rezervacije

 

usporedite jeftini najam automobila Porto Airport

usporedite jeftini najam automobila Porto Airport

Kako najam automobila u zračnoj luci Porto

usporedite jeftini najam automobila Porto Airport. Unajmljivanje automobila u zračnoj luci Porto je idealan za vas ako planirate otkriti prekrasna mjesta kada posjetite sjeverni najveći grad Portugala. Možete otkriti prirodne parkove i planine. Međutim, otkrijte arhitekturu, povijesnu kulturu područja i crkava. Možete jednostavno usporediti cijene za najam jeftinog automobila u zračnoj luci Porto kako biste uživali u vašem izletu. 

Gdje Najam automobila u zračnoj luci Porto

Možete unajmiti jeftinu mačku u zračnoj luci Porto iz različitih međunarodnih i lokalnih tvrtki. Stolovi se nalaze na razini 0 u dolascima unutar zgrade terminala. Goldcar i Sixt također nude usluge najma automobila, ali morat ćete uzeti autobus iz zračne luke Porto za prikupljanje automobila. 

Vožnja oko zračne luke Porto

Mreža cesta u Porto znači da je zračna luka dobro povezana sa sjevernim Portugalom s cestama poput A28, A4 i A41. 

Portugal ima cestovnu cestovnu mrežu koja je dostupna na A1, A3 i A4, a najčešće ćete se susresti nakon napuštanja zračne luke. Većina tvrtki za iznajmljivanje automobila nudi vam priliku da prije kupnje kredita na cestovnom transponderu u automobilu. Bit će vam lako ako se ne želite brinuti o cestarina za vrijeme vožnje u Portugalu. 

Ovdje su neke od poznatih destinacija za turiste u Sjeverni Portugal koji se mogu lako doći od zračne luke Porto ako iznajmite automobil. 

Porto

Trebat će vam oko 15 minuta da stignete u Porto iz zračne luke. Morat ćete pokriti 13 km putem A28 i nećete morati platiti nikakve cestarine. Parkiralište može biti malo teže u središtu, što znači da ne možete parkirati na ulici. Međutim, postoje razni sigurni podzemni parkingovi na prikladnim lokacijama koje su dostupne u cijelom gradu. 

usporedite jeftini najam automobila Benidorm

Braga

Trebat će vam oko 40 minuta da stignete na Braga iz zračne luke. Morat ćete pokriti 53 km udaljenosti putem A3 ili A11 i oba su cesta s naplatom cestarine. 

Postoji ograničeno parkiranje u gradu Braga, ali u parku postoje parkirališta u centru grada. 

Aveiro

usporedite najam automobila tenerife sjever zračne luke

Aveiro je prekrasan skriven dragulj koji je izvan radara mnogih turista koji posjećuju Portugal. Suvremeni umjetnički nouveau portugalski obrat koji stavlja na morsku baštinu čini ga vrijednim posjetom. Trebat će oko sat vremena da stignete u zračnu luku Porto preko cestarine A1. Postoje mala parkirališta koja su dostupna u cijelom gradu. 

Dakle, ako planirate posjetiti Porto, ne zaboravite usporediti cijene i unajmiti jeftin automobil kako biste istražili ljepotu. 

telefonske brojeve za naplatu

usporedite jeftini najam automobila Porto Airport

usporedite jeftini najam automobila Porto Airport

usporediti najam automobila najam Montpellier Méditerranee Zračna luka
najam automobila za najam Regina Airport
jeftini najam automobila Salt Lake City Airport
Iznajmljivanje auta Vasteras Airport
Najam automobila u Las Vegasu
usporedite jeftini najam automobila Cork Airport
Iznajmljivanje automobila Portugal
usporediti najam automobila najam Edinburgh Airport
usporediti najam automobila najam Queenstown Airport
usporedite najam automobila najam Fort de France zračne luke
Iznajmljivanje automobila Karlstad Airport
Najam automobila Manchester
Najam automobila Bologna zračna luka
Iznajmljivanje auta Luqa Airport
usporedite jeftini najam automobila Shannon Airport
usporediti najam automobila Miami Airport
najam automobila Dallas Fort Worth Airport
najam automobila najam zračne luke Farnborough
cartrawler Najam automobila u Benidormu
usporediti najam automobila najam Belfast City Airport

Avis, Alamo, proračun, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, najam automobila 121, cartrawler, usporedite jeftini najam automobila najam zračne luke