Betal kun når du samler dit køretøj ...  Kanariske Øer fra €6...Spain fra € 7 ...  Portugal fra € 8 ...  Italien fra € 9 ...  UK fra € 10 ...  Grækenland fra € 11 ...  Sydafrika fra € 11 ...  Cypern fra € 13 ...  UAE fra € 13 ...  Holland fra € 15 ...  Tyskland fra € 17 ...  Tyrkiet fra € 18 ...  Frankrig fra € 23 ...  Schweiz fra € 23 ...  USA fra € 30 ...  Australien fra € 32

Biludlejning 121 annullere din reservation af biludlejning

 

Biludlejning Stockholm Lufthavn

Biludlejning Stockholm Lufthavn

Biludlejning Stockholm Lufthavn. Du kan bestille din lejebil på Stockholm Arlanda Lufthavn og få din tur til en fantastisk start. Der er ikke behov for at afhænge af offentlig transport eller taxier. Alt du skal gøre er at bestille en biludlejning online med Carhire121 og tag nemt nøglerne til din biludlejning og begynde at udforske Sverige. 

Der er forskellige lokale og internationale biludlejningsfirmaer, der arbejder på Stockholms Lufthavn. Derfor er det ideelt at booke en bil online med Carhire121 og ankomme til din destination i stil. Du kan sammenligne priser hos Carhire121 for at finde de bedste biler til lejeaftale til dine behov. 

Stockholm

Stockholm er en kosmopolitisk ren og helt cool by. Og Stockholm er Sveriges hovedstad, og det er et vidunderligt valg for byferie. Det tilbyder 14 øer samt at have 50 broer. Denne by er imidlertid en mini-version af det nærliggende Stockholms øhav, der har næsten 24 tusind øer. 

Det tager ca.  en halv time at komme til Stockholm fra Stockholms Lufthavn. Du skal dog betale for parkering af din bil i byens centrum. Men hvis du planlægger at bo i byen, er det ideelt at booke et hotel, der tilbyder bilparkeringsplads til deres gæster. 

Uppsala

Uppsala er en livlig og historisk by. Det er dog hjemsted for Sveriges største katedral og to universiteter. Det tilbyder et vidunderligt natteliv samt sted at gribe en bid at spise. Men det tilbyder også nogle kulturelle attraktioner. Der er massivt universitetsbibliotek med mere end fem millioner bog inklusive bibel fra 6th århundrede.

Det tager ca.  en halv time at komme til Uppsala fra hoved lufthavnen. Du skal dog betale for parkering af din bil i byen. 

Sigtuna

Sigtuna er den ældste by i Sverige. Men det byder på et væld af arkæologiske steder, der går tilbage til vikingetiden. Det er også et berømt sted for udendørs sport. Du kan nyde vandreture, svømning og mountainbike om sommeren. Men vinteren er ideel til skøjteløb og nordisk skiløb. 

Det tager cirka 15 minutter at komme til Sigtuna fra hoved lufthavnen. Men parkering er gratis i byens centrum, ligesom der er mange hoteller, der tilbyder at parkere for gæster. 

Ronneby

Mere information

Biludlejning Paphos Lufthavn
Biludlejning Luqa Lufthavn
Lufthavn Biludlejning
Automatisk udkast
Biludlejning Nadi Lufthavn
Biludlejning Bologna Lufthavn
Biludlejning Tegel Lufthavn
sammenlign lejebiludlejning Pointe a Pitre lufthavn
Biludlejning Manila Lufthavn
Automatisk udkast
cartrawler Biludlejning Jersey
udlejningsbil San Francisco Lufthavn
sammenlign lejebiludlejning Biarritz Lufthavn
budget biludlejning Edmonton Lufthavn
budget biludlejning Minneapolis Lufthavn
Biludlejning Donald Sangster International Airport
sammenlign biludlejning Gold Coast Airport
billig biludlejning Almeria lufthavn
cartrawler Biludlejning StanSted Lufthavn
Biludlejning Karlstad Lufthavn

Avis, Alamo, Budget, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Sparsommelighed, Enterprise, Carhire121, Biludlejning 121, Cartrawler, sammenlign billig udlejningsbil