Maksa vain, kun kerää autoosi ...  Kanarian saaret alkaen €6...Spain € 7 ...  Portugali € 8 ...  Italia € 9 ...  UK € 10 ...  Kreikka € 11 ...  Etelä-Afrikka alkaen € 11 ...  Kypros € 13 ...  UAE € 13 ...  Hollanti alkaen € 15 ...  Saksa alkaen € 17 ...  Turkki alkaen € 18 ...  Ranska alkaen € 23 ...  Sveitsi alkaen € 23 ...  USA alkaen € 30 ...  Australia alkaen € 32

autonvuokraus 121 peruuttaa autonvuokrauksen

 

Autovuokraamo Bergamon lentoasema

Autovuokraamo Bergamon lentoasema

Autovuokraamo Bergamon lentoasema. Joka vuosi tuhannet turistit saapuvat Bergamon lentokentälle ja he aina haluavat vuokrata auton lentokentällä. Kun vertaat hintoja ja vuokraat auton Milan Bergamon lentokentältä, pääset kauniisiin järviin, muodikkaisiin kaupunkeihin ja Unescon patikointipaikkoihin pippuri Lombardiaan. Voit vierailla niissä autojen vuokravastikkeella. 

Lentokentällä työskentelee useita kansainvälisiä ja paikallisia autonvuokrausyrityksiä.Kuitenkin on ihanteellista varata auto verkossa niin, että saat avaimet auton saapumisesta. Nyt voit helposti vuokrata auton verkossa carhire121: n kanssa. 

Lentokentällä on useita paikkoja, joista osa on:

Milano

Milano on kuuluisa Italian muodikkaimmista kaupungeista. Rehellisesti, Milanossa on monia asioita, eikä sinua koskaan kyllästy tutkimaan tätä upeaa kaupunkia. 

Se vie sinut noin tunnin päästä Milanoon Bergamon lentokentältä. Sinun on kuitenkin maksettava pysäköinti kadulla kaupungin keskustassa. Sinun tulee maksaa joka tunti, kun pysäköit auton. Kuitenkin pysäköinti on yleensä vapaa viikonloppuna, mutta sinun täytyy tarkistaa kyltit varmista. Milanossa on useita pysäköintipaikkoja. Jos aiot pysyä siellä, sinun on löydettävä hotelli, joka tarjoaa ajoneuvopaikoituksen vieraille. 

Bergamo

Bergamossa on kyse upeista aukioista, renessanssista ja upeasta gastronomiasta. Bergamo on kuitenkin ihana kohde viikonlopun lomalle Alppien juurella. 

Se vie noin 15 minuuttia Bergamon Bergamon lentokentältä. Se on kuitenkin vähän vaikeaa löytää pysäköinti vanhasta kaupungista. Kaupungin kadut ovat hyvin kapeita, ja melkein monet niistä ovat vain jalankulkijoita. Kuitenkin on olemassa joitakin pysäköintipaikkoja käytettävissä laitamilla tämän kaupungin. 

Lecco

Sinun on ilo tietää, että George Clooney ja hänen liittoutuneisuutensa rakastavat Lake Comoa. No, Lecco on toiseksi suurin kaupunki, joka on järven rannalla. Se kuitenkin tekee Leccosta täydellisen tukikohdan tutustua vähemmän matkailualueisiin itäisiin rantoihin. Sinulla on varmasti paras aika tässä kaupungissa. 

Se vie sinut noin tunnin päästä Lecco Milan Milanon lentokentältä. Sinun on kuitenkin maksettava autosi pysäköimisestä tällä alueella. Koet luonnon parasta tällä alueella. Suosittelemme kuitenkin vertaamaan hintoja ja vuokrata autonvuokraus verkossa niin, että sinulla on täysi vapaus nauttia matkasta. 

Lisää tietoa

Västerås

vertaa autonvuokraus Montpellier Méditerranee Airport
Autonvuokraus Memmingen Lentokenttä
cartrawler Auton vuokraus Leeds
cartrawler Auton vuokraus Gatwick
vertaa autonvuokraus Christchurch Airport
Autonvuokraus Aalborg Lentokenttä
Autonvuokraus Nürnbergin lentokenttä
Autonvuokraus Charles De Gaullen lentokenttä
cartrawler Auton vuokraus Benidormissa
vertaa autonvuokrausta Granada Airport
autonvuokraus Calgary Airport
auton vuokraus vuokraus Los Angeles Lax Airport
budjetti autonvuokraus Logan Airport
Autonvuokraus Charleroin lentokentällä
vertaa autonvuokraus Strasbourg Entzheim Airport
Autonvuokraus Tenerife
cartrawler Auton vuokraus Malta
Autonvuokraus Australia
Autovuokraamo Montego Bay Airport
vertaa autonvuokraus Nantes Airport

Avis, Alamo, Budget, Europcar, vihreä liike, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, autonvuokraus 121, cartrawler, vertaa halvat autonvuokraus vuokra-lentokentälle