Maksa vain, kun kerää autoosi ...  Kanarian saaret alkaen €6...Spain € 7 ...  Portugali € 8 ...  Italia € 9 ...  UK € 10 ...  Kreikka € 11 ...  Etelä-Afrikka alkaen € 11 ...  Kypros € 13 ...  UAE € 13 ...  Hollanti alkaen € 15 ...  Saksa alkaen € 17 ...  Turkki alkaen € 18 ...  Ranska alkaen € 23 ...  Sveitsi alkaen € 23 ...  USA alkaen € 30 ...  Australia alkaen € 32

autonvuokraus 121 peruuttaa autonvuokrauksen

 

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport

Autonvuokraus Basel Mulhousen lentokentällä

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport. Basel Mulhouse Freiburgin lentokenttä on ihanteellinen paikka tutustua joihinkin Euroopan edistyneisiin kohteisiin. Se sijaitsee Sveitsin, Saksan ja Ranskan rajalla. Eri kulttuureja ja maisemia tutkitaan ja kaikki ovat helpon ajomatkan päässä. Voit vertailla hintoja vuokrata auton Basel Mulhouse Airport. Auton vuokraus auttaa sinua kuitenkin näkemään jännittäviä paikkoja. 

Basel Mulhouse Freiburgin lentokentällä on yksi ranskalainen ja yksi sveitsiläinen sektori. Näiden kahden puoliskon välillä on kuitenkin poikittaispontti, joka sijaitsee terminaalin kolmannessa kerroksessa. On olemassa erilaisia ​​kansainvälisiä ja paikallisia autonvuokrausyrityksiä, jotka työskentelevät sekä Sveitsissä että Ranskassa. 

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport

Löydät paljon paikkoja, kun saapuvat Basel Mulhousein lentokentälle ja jotkut niistä ovat:

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport

vertaa autonvuokraus Bale Mulhouse Airport

Basel

Basel on ikivanha kaupunki, jolla on keskiaikainen vanha kaupunki, upeat taidegalleriat ja maailmankuulun vuosittaisen karnevaalin. Siksi matkailijat voivat viettää päiviä vaeltavan kauniita mukulakivikaduilla ja mutkittelevilla kaduilla. Tämä kaupunki tarjoaa myös eloisa keskusmarkkinat ja kaupungin eläintarha. 

Se vie noin 10 minuutin matkan Baselin kaupunkiin Basel Mulhouse Freibergin lentokentältä. Voit kuitenkin käyttää A35-tietä ja sitten reittiä 3 päästäksesi kaupungin keskustaan. Baselin vanha keskusta voi olla hämmentävä liikkua autolla, joten pysäköinnin laitamilla sopii. Ne, jotka ajautuvat kaupungin keskustaan, pitävät mielessä, että raitiovaunuilla on aina oikeus matkustaa. 

autonvuokraus 121 blogia

Lisää tietoa

Musta metsä

Mustametsä on kuuluisa sademetsäksi, se on täynnä mutkittelevia jokia, tummia metsiä ja perinteisiä maalaistaloja. Se kattaa kuitenkin suuren alueen, johon kuuluu Triberg. Se on paikka, jossa kekkon kello oli keksitty sekä kaunis kylpyläkaupunki Baden-Baden. Kierros Black Forestille auttaa sinua tutustumaan kauniisiin kaupunkeihin. Voit kuitenkin nauttia vaelluksesta, pyöräilystä ja seikkailusta tekemään kiertomatkalle entistä mieleenpainuvamman. 

Se vie noin 40 minuuttia saapumiseen Baselin Mulhouse Freiburgin lentokentälle. Voit kuitenkin käyttää E25 pohjoista ja sitten E60 ylittää Saksan rajan. 

Elsass

Ranskan Alsacen maakunta on lähellä Saksan rajaa. Jos tarjoaa kiehtovan kulttuurisekoituksen. Koet ihanaa arkkitehtuuria, ruokaa ja kielellisiä vaikutteita sekä Saksasta että Ranskasta. Se on paikka hyvää ruokaa sekä viini yhdessä upea maalauksellinen maisema ja tekee siitä ihanteellisen ajo kiertueelle. 

Se vie sinut noin 60 minuutin matkan Alsace Basel Mulhouse lentokentältä. Se on kuitenkin helppo matka ja voit käyttää A25 pohjoista lentokentältä. Joten, se on ihanteellinen vertailla hintoja ja vuokrata autonvuokraus nauttia matkanne. 

cartrawler Auton vuokraus Jersey
Auton vuokraus Belfast
Autonvuokraus Bangalore Airport
cartrawler Auton vuokraus Malta
Autonvuokraus Napoli Airport
budjetti autonvuokraus Winnipeg Airport
vertaa autonvuokrausta tenerife south airport
vertaa halpaa autonvuokrausta Malagan lentokentälle
Joustava autonvuokraus
carhire 121 asiakastukea
cartrawler Auton vuokraus StanSted Lentokenttä
hoitaa autonvuokrauksen vuokraus carhire121
autonvuokraus Calgary Airport
budjetti autonvuokraus LaGuardia Airport
vertaa halpaa autonvuokrausta San Sebastian lentokentältä
vertaa autonvuokrausta Phoenix Airport
Vertaa autonvuokraushintoja
Autonvuokraus 121 Vertaa Auto Rentals
Halvat auton vuokraus Ranskassa
vertaa autonvuokraus London City Airport

Avis, Alamo, Budget, Europcar, vihreä liike, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, carhire121, autonvuokraus 121, cartrawler, vertaa halvat autonvuokraus vuokra-lentokentälle