Betal bare når du samler kjøretøyet ...  Kanariøyene fra €6...Spain fra € 7 ...  Portugal fra € 8 ...  Italia fra € 9 ...  UK fra € 10 ...  Hellas fra € 11 ...  Sør-Afrika fra € 11 ...  Kypros fra € 13 ...  UAE fra € 13 ...  Nederland fra € 15 ...  Tyskland fra € 17 ...  Tyrkia fra € 18 ...  Frankrike fra € 23 ...  Sveits fra € 23 ...  USA fra € 30 ...  Australia fra € 32

Leie av bil 121 avbestill leieavtalen din

 

sammenlign leiebil Hobart flyplass

sammenlign leiebil Hobart flyplass

Lei en billig bil på Hobart International Airport

sammenlign leiebil Hobart flyplass. En av de beste og enkleste måtene å komme seg rundt og virkelig se Hobart og større Tasmania-regionen er å sammenligne priser og leie en billig bil. Det vil tillate deg å ta ansvar for din egen reise. Du kan sette din egen tidsplan for å reise rundt med leiebil. Du kan velge hvilken tid du vil ankomme og gå. Hobart International Airport er imidlertid den internasjonale porten til Tasmania. Dermed er det det ideelle stedet for turister å få en billig leiebil. 

Hvor å leie bil på Hobart International Airport

Det er mulig å ta biler inn i Tasmania fra fastlandet. Det er ikke nødvendig å plage når det er et stort utvalg av bilutleiefirmaer. Det er ulike pålitelige bilutleiefirmaer som har sitt skrivebord på Hobart International Airport. Turister kan få bil fra Hertz, AutoRent, Bargain Car Rentals, Avis, Europcar, Budsjett, Sparsommelig og Redspot. Hver av dem tilbyr et bredt utvalg av modeller å velge mellom. 

Kjører rundt Hobart International Airport

Det er enkelt å navigere på veiene i Tasmania. Imidlertid brukes et alfanumerisk system for veibeskrivelser, og mange av disse attraksjonene er godt skiltet. 

Komme til reisemålet ditt

sammenlign leiebil Hobart flyplass

Oatlands

Oatlands er en historisk landsby som ligger nær bredden av Lake Dulverton. Du må dekke rundt 84 km nord for Hobart. Antall koloniale sandsteinsbygninger i Oatlands er den største i enhver by i Australia. Det er også et hjem for Casaveen Knitwear som er et verdensberømt australsk merke. Det tilbyr et stort utvalg av merino ull klær. 

Port Arthur

Port Arthur er en liten by på Tasmanhalvøya. Det er et av de viktigste områdene i Australia. Det er også en tidligere dødsdom. Og et friluftsmuseum og Tasmanias beste turistmål. Det er stedet for det verste massemordet i den postkoloniale historien til Australia. 

Batteripunkt

Det er kjent som en forstad til Hobart. Det kan være plassert like sør for det sentrale forretningsområdet. Og det er et sted hvor våpenbatterier ble etablert som en del av Hobarts kystforsvar i 181. Nå er dette batteriet ikke-eksisterende. Imidlertid inneholder det også et stort antall historiske hus. 

Australia Utleie

Du kan komme til batteripunkt via Hampden Road, som går fra slutten av byen, Sandy Bay Road. Så ikke glem å leie en billig bil på Hobart International Airport under ditt neste besøk. 

Mer informasjon

Bilutleie i Las Vegas
Bilutleie Manila Airport
Fleksibel Bilutleie
Bilutleie Aalborg Lufthavn
Bilutleie Ercan Airport
cartrawler Bilutleie Malta
Bilutleie Glasgow flyplass
Leiebil Montego Bay flyplass
sammenlign leiebil Christchurch flyplass
billig leiebil Almeria flyplass
Leiebil på Billund flyplass
Flyplass Bilutleie
sammenlign billig leiebil Benidorm
Billigste Bilutleie
sammenlign leiebil Leeds Bradford Airport
Leiebil i Dallas Fort Worth Airport
cartrawler Leiebil Lisboa flyplass
sammenlign leiebil Newark Liberty Airport
Leiebil St.Johns flyplass
cartrawler Leiebil Inverness

Avis, Alamo, Budsjett, Europcar, Green Motion, Hertz, Sixt, Sparsommelig, Bedrift, Carhire121, Leiebil 121, Cartrawler, sammenlign billig leiebil